ZZ Races
't ZandtZeerijp

Een evenement zoals de ZZ Races kan niet georganiseerd worden zonder een legertje vrijwilligers.
Gelukkig zijn er veel mensen in ’t Zandt en Zeerijp die de ZZ Races een warm hart toedragen , ongeveer 60 %  van de ZZ vrijwilligers komen uit beide dorpen !
Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van voldoende vrijwilligers willen we hierbij een oproep doen: heb je zin een uniek evenement zoals de ZZ Races te helpen, geef je dan op bij iemand van het bestuur.   Ook mensen die overdag geen tijd hebben maar best willen meehelpen om bijvoorbeeld de dranghekken of strobalen neer te zetten kunnen we heel goed gebruiken !

Om alles in goede banen te laten verlopen hebben we meer dan 140 ! vrijwilligers (m/v) nodig  waaronder baancommissarissen,  officials oversteekplaatsen,  officials uitlooppost,  kaartverkopers,  kaartcontroleurs,  verkeersregelaars (parkeerbegeleiders),  helpers voor op de bezemwagen,  reservevrijwilligers (er zijn altijd mensen die op het laatste moment afzeggen door ziekte of iets dergelijks) enz. enz.   
Kortom, keuze genoeg ! Klik hier voor een overzicht van benodigde vrijwilligers (er zijn geen namen ingevuld, maar de diverse funkties staan rechts , vertikaal aangegeven).

Nog even een puntje van aandacht :
We hebben een lange lijst van iedereen die eerdere ZZ races hebben meegeholpen als vrijwilliger (inmiddels meer dan 160 namen). Deze mensen hebben natuurlijk voorrang wanneer er weer een race wordt georganiseerd. Om deze 160 personen te vragen of ze weer mee willen doen is een heel karwei,  mensen zijn verhuisd,  hebben een ander (mobiel) telefoonnummer gekregen enz. enz.

Dus bij deze de vraag, ga je verhuizen,  krijg je een ander telefoonnummer,  een ander e-mail adres enz. geef dat dan even door aan iemand van het bestuur.

Alvast bedankt !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5 juni 2018
Tijdens de vrijwilligersavond op 1-6/2018 zijn een aantal foto's gemaakt. Deze foto's staan in het digitaal archief van de Stichting ZZ Races. Zie aldaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© www.mijn-eigen-website.nl (design)